Зворотній зв’язок

Нагадати пароль

Для отримання пароля вкажи свій номер телефону

+380

Авторизація

реєстрація

Будь в темі!
Пройди реєстрацію — і дізнавайся першим про цікаві події, останні тренди та приємні заохочення від BUD.

+380

Цим я підтверджую, що мені виповнилось 18 років, i що всі наведені мною персональні дані є достовірними. У відповідності до Закону України «Про захист персональних даних» я добровільно та безоплатно надаю ТОВ«Едбейкерз Україна» мої персональні дані та надаю мою згоду на будь-яку безстрокову обробку наданих мною моїх персональних даних у базі персональних даних «Споживачі», з метою надання повнолітнім споживачам інформації рекламного характеру про будь-яку особу чи будь-який товар, а також згоду на передачу/надання моїх персональних даних будь-яким третім особам, включаючи іноземних осіб. Я підтверджую, що погоджуюся отримувати вищезазначену інформацію будь-якими засобами її передачі (пошта, СМС/ММС-повідомлення, електронна пошта, тощо) протягом необмеженого строку.

реєстрація

зареєструватись за допомогою:

the great times вересень 2016
Поділитись

ХОЧЕШ першим дізнаватися
про цікаві події, останні тренди та
приємні заохочення від BUD?

×
header
Кожному своє:
10 незвичайних бургерів
Підживи свою уяву!

Язик не повертається назвати бургер звичайним фастфудом. Цей гастрономічний тренд давно вийшов за рамки вуличної їжі та досягнув вершин космополітичної кухні. Бургер Джеймса Бонда, Бургер Марії Антуанетти, Бургер-фондю, червоний, чорний, білий, зелений бургери та інші варіації на тему бургерів шукайте у нашому спеціальному випуску.

Гавайський бургер
1

Коли англійський мореплавець Джеймс Кук у 1778 році відкрив Гавайські острови, він назвав їх «Сендвічевими островами». Леї, Акуна-матата, укулеле – усі ці атрибути гавайської культури були створені вже пізніше, після відкриття Гавайського Бургера.


І дійсно, кому в голову прийде ідея танцювати та співати на голодний шлунок?! Тому перш, ніж увімкнути запальні ритми бачати та повертіти стегнами, підживіться бургером з ананасу, яловичини та соусу теріякі. Щоб приготувати теріякі, вам знадобиться соєвий соус, винний соус, мед, імбир, часник, цукор та масло.


А щоб приготувати бургер – підсмажений ананас, котлета з яловичини, сир, цибуля, лист салату, томати та свіженька булочка.

Бонд. Бургер Бонд
1

Бургер Джеймса Бонда створений за мотивами славнозвісного агента 007, який відрізнявся естетикою розкоші, кулінарними капризами та власними відкриттями.


Бургер Бонд володіє ліцензією на приготування того самого бургера за рецептом Бонда. Що ж там за інгредієнти такі? Нічого особливого: ікра, часник, перепелині яйця, восьминіг та позолочена булочка з покриттям у 24 карати золота.


Чи їстівний Бургер Бонд? Так, але лише для міліонерів та золотошукачів.

Пиво-бургер
1

Пиво та бургер – це ж як r2d2 i c3po, як Бонні і Клайд, як Джон Леннон і Йоко Оно. Іншими словами, пиво та бургер просто створені один для одного, а ще – для вас.


Паризькі художники Томас Вайль і Квентін Вайсбух присвятили себе створенню незвичайних гамбургерів, серед яких є і пиво-бургер.


Булочка приготована з солоду, ячменю і хмелю.

Зелений бургер
1

Бургер зелений не від того, що він «молодий ще, не досвідчений», а від того, що лайм, васабі та м’ята віддають своє найкраще. Тобто колір та смак.


Рецепт вигадали та втілили в життя у Франції, але приготувати такий бургер можна і в Україні. Куряче м'ясо, вершковий сир із зеленим барвником, огірок, м’ята, лайм та васабі.


Найкраще зелений бургер смакує на природі.

Червоний бургер
1

Червоний – це новий чорний. Навіть у справі бургерів. Червона хрустка булочка, червоний гострий соус та навіть сир червоного кольору. Для надання кольору булочці і сиру був доданий томатний порошок, а соус зроблений з місо і гострого перцю.


Ось і весь секрет. Жителі Японії вже можуть замовити такий бургер у місцевих бургерних, ми ж ще чекаємо на наш зірковий час.


До речі, пляшка BUD на фоні червоного бургера буде виглядати особливо ефектно.

Чорний бургер
1

Класика жанру – чорний бургер. Апетитний, стильний, незвичайний. Дівчата люблять його за зовнішність – стриману, мінімалістичну, елегантну. Хлопці божеволіють від котлети (як завжди).


Прабатьком чорного бургера стала Японія, саме там у 2012 році Burger King презентував свій перший Kuro Burger.


Весь секрет полягає в чорнилі каракатиці, яке використовують, щоб забарвити булочку і всі інгредієнти бургера.

Білий бургер
1

Якщо є чорний бургер, то має бути і білий. На темній стороні зваблюють печивом, а на світлій стороні – а саме в Fat & Furious Burger – пригощають білими бургерами.


Всі інгредієнти цього «бутерброда» абсолютно білі, він складається з філе курки, смаженого камамбера, меду, маринованої в оцті цибулі, цикорію і печериць.


Бургер-фондю
1

Деколи потрібно дещо відняти, щоб отримати більше. Забираєте верхню булочку з бургера, а нижню булочку заливаєте розплавленим сиром. На тарілці підносите інгредієнти на свій смак, які можна вмокати в булочку.


Вуаля, фондю по-американськи готово.


Симбіоз фондю і бургера – яскравий приклад космополітичної кухні, коли різні національні гастро-традиції об'єднуються під соусом єдиної кулінарної ідеї.

Марія Антуанетта
1

Марія Антуанетта була знаною світською дамою, королевою тусовок та законодавицею моди. Не назвати її ім’ям бургер, у якому креветки, фісташки, блакитний мафін, імбирний крем, вершковий сир і кріп, було б культурним злочином.


Французи не стали ризикувати та створили бургер за мотивами гастрономічних уподобань Марії Антуанетти – вишукано, дорого, претензійно.


Бургер з авокадо
1

Продовжують набирати популярність оригінальні страви з овочів, які є веганським аналогом знаменитих бургерів.


На зміну фаст-фуду приходять їх корисні аналоги, приготовані виключно з овочів, пише People. Так, новим фуд-трендом став бургер з авокадо, представлений відомим амстердамським блогером Колетт Дайк.


Дайк створила бургер, замінивши булочки на авокадо, а інші шкідливі інгредієнти на хумус з нуту, листя салату, помідори, качани кукурудзи і веганський майонез. Тріумф веганів!