Зворотній зв’язок

Нагадати пароль

Для отримання пароля вкажи свій номер телефону

+380

Авторизація

реєстрація

Будь в темі!
Пройди реєстрацію — і дізнавайся першим про цікаві події, останні тренди та приємні заохочення від BUD.

+380

Цим я підтверджую, що мені виповнилось 18 років, i що всі наведені мною персональні дані є достовірними. У відповідності до Закону України «Про захист персональних даних» я добровільно та безоплатно надаю ТОВ«Едбейкерз Україна» мої персональні дані та надаю мою згоду на будь-яку безстрокову обробку наданих мною моїх персональних даних у базі персональних даних «Споживачі», з метою надання повнолітнім споживачам інформації рекламного характеру про будь-яку особу чи будь-який товар, а також згоду на передачу/надання моїх персональних даних будь-яким третім особам, включаючи іноземних осіб. Я підтверджую, що погоджуюся отримувати вищезазначену інформацію будь-якими засобами її передачі (пошта, СМС/ММС-повідомлення, електронна пошта, тощо) протягом необмеженого строку.

реєстрація

зареєструватись за допомогою:

the great times серпень 2016
Поділитись

ХОЧЕШ першим дізнаватися
про цікаві події, останні тренди та
приємні заохочення від BUD?

×
header

Z-Games: пива та видовищ

Фестиваль фестивалів в Затоці

Якщо літо для вас – це лише сонце, море, пляж і ледачий відпочинок в позі тюленя, то можете сміливо закривати цю статтю та навіть не намагатися потрапити на наймасштабніший спортивно-музичний фестиваль східної Європи, де буде екстрим, BUD, видовища та електронна сцена BUDFreEDM.

seal

img

Z-Games – це вибухова суміш усього й одразу, про що тільки може мріяти любитель екшну та пригод. Вдень – серфінг, скейт, трюки на BMX-велосипедах, фрі-ран, йога, ЄБШ, пляжні ігри, воркаут, вейк, звабливий тверк-шейкінг. Ввечері – врив на електронну сцену BUDFreEDM, де виступить легенда трансу – Paul Oakenfold; або на Surf Stage, де пролунають знайомі гітарні акорди Brutto; чи може на Adrenaline Fest, де відбудуться змагання з хіп-хопу, хаусу, денсхоллу та крампу. І так щодня й щоночі. Протягом чотирьох днів. В Кароліно-Бугаз, де хвилі Чорного моря хвилюються у ритмі електронних бітів, а пісок «горить» під шаленими ритмами та запальними танцями.


Але давайте про все по черзі. Фестиваль фестивалів Z-Games обіцяє багато цікавого та видовищного.

Sports & Fun

Програма фестивалю «Z-Games» включає екшн-шоу за участі світових зірок спорту, грандіозний фінал з вуличних танців на Adrenaline Fest та Feel the Beat Fest. А також майстер-класи, виступи та заняття з BMX Street, Climbing, Dirt Jumping, Free Run, Frisbee, Skate, Rollers, Workout, Yachting, Twerk, Surfing, Yoga, WAKE BOARDING, ЄБШ, та багато іншого.


Стільки всього, що не лише очі розбігаються, а й ноги. Але не хвилюйтеся – ви зможете обрати улюблені напрямки та прокачати саме їх, а решту побачити у виконанні професіоналів


img
img

BUDFreEDM

img

На одну ніч Z-Games перетвориться на головну танцювальну сцену країни. І все з подачі BUD, який ще минулого року заснував масштабний та динамічний фестиваль електронної денс-музики BUDFreEDM.


BUDFreEDM – це музика, танець та драйв, які зливаються воєдино та звучать в легендарному трансі від Paul Oakenfold, в ритмічних рухах, в оплесках та спалахах емоцій кожного, хто бере участь у незабутньому вриві. Описати це дійство словами неможливо. Це – вирій емоцій, це вибух почуттів, це лоскотні вібрації по всьому тілу, що викликає музика від незрівнянного та неповторного Paul Oakenfold.


Paul Oakenfold – один із найкращих саунд-продюсерів планети та ді-джей №2 у Світі. Без його творчості не з’явилися б такі проекти, як Skrillex, Ultra Music Festival та EDM. Ви точно чули його саундтреки до фільмів «Ідентифікація Борна», «Трансформери» та «Матриця», тож можете уявити, якого масштабу це буде виступ. Усього одна ніч, але ж яка. Така, що вартує сотні інших! Це буде ваш найкращий літній спогад з присмаком BUD та післясмаком пригод.

Adrenaline Fest

Грандіозний фінал відбіркових турів в Україні, Алжирі, Німеччині та США в категоріях: хіп-хоп, хаус, денсхол, вог, вакінг, крамп та ін. Тільки найкращі танцюристи, нереальне шоу і жодних правил в хореографії! Судити будуть імениті танцюристи і хореографи з усього світу. Приїде навіть легенда хіп-хопу Генрі Лінк, всім відомий своєю роботою з Майклом Джексоном і Мерайєю Кері.

img

Feel the Beat

img

Ще один танцювальний фестиваль, який збере найсильніші команди України в напрямку сучасного танцю. Разом з іншими судитиме Дейа Тубік, професійний хореограф і найпопулярніший танцюрист на Youtube. Працював з багатьма світовими зірками. Його танцювальними експериментами захоплюються абсолютно всі: від впливового New York Times до популярного The Ellen Show.

BUD Surf Camp

Ви були коли-небудь на Балі? Якщо ні, то не страшно. На Z-Games обіцяють той же чілл-аут тільки на хвилях Чорного моря. В програмі Школа вітру на парусних катамаранах, перегляд серф-відео, скімбординг, падло-борди, кайти та вейв-скімбординг. Хедлайнер серф-сцени – Brutto, тож саундтрек до катання буде найкращим, особливо в унісон з морським бризом, ммм!


img
img
Коли? 4, 5, 6, 7 серпня
Де? Кароліно-Бугаз, Одеська область
Придбати візу на фестиваль – z-games.com.ua/bilety